The 2-Minute Rule for سردرد
The 2-Minute Rule for سردرد
Blog Article
ارتباط تلفنی با متخصص زنان ارتباط آنلاین با متخصص زنان چه زمانی به اورژانس مراجعه کنیم؟
بخش عمده انواع سردردهای اولیه را سردردهای ساده تشکیل میدهند که بسیاری از مردم جهان به صورت روزانه و در طول عمرشان با آنها درگیر هستند.
برای سردرد شدید باید به دکتر مغز و اعصاب خوب مراجعه کنید. تخصص مغز و اعصاب تنها رشتهای است که به طور تخصصی در زمینه درمان انواع سردرد شامل سردرد خوشهای (کلاستر)، سردرد سینوزیتی، میگرنی، عصبی (تنشی) و … فعالیت میکند.
چند روز قبل از پریود سردرد میگیریم؟ سردردهای پریودی ممکن است بین دو الی سه روز قبل از پریود یا حدود سه روز بعد از شروع آن ایجاد شوند.
یک تکه میوه “به” مربا شده یا یک قاشق مرباخوری «رب به» را بعد هر وعده غذا میل کنید.
برای مثال گاهی اوقات پزشکان برای درمان سردردهای میگرنی ممکن است از داروهای فشارخون، ضدتشنج و صرع یا ضدافسردگیها کمک بگیرند.
افراد مبتلا به مشکل قلبی و افرادی که در معرض سکته مغزی هستند نباید این داروها را مصرف کنند. همچنین مصرف همزمان تریپانها با داروهایی که سروتونین را زیاد میکنند، مثل داروهای ضدافسردگی، باعث ایجاد «سندرم خطرناک سروتونین» (مسمومیت با سورتونین) میشود.
ماساژ دادن پیشانی، گردن و شقیقه ها میتواند به کاهش سردرد های تنشی که ممکن است ناشی از استرس باشد، کمک کند.
اللهُ اَکبرُ اللهُ اکبرُ لا اِلهَ اِلا اللهُ و اللهُ اَکبرُ اَجلَ و اکبرَ مِما اَخافُ و احذَر اعوذُ باللهِ
از جمله داروهای این دسته میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
در سایر موارد، استراحت در بستر، درمان فشار خون و دارودرمانی به منظور افزایش سرعت رشد ریههای جنین و کمک به زایمان زودهنگام توصیه میشود.
حال خوب، تعطیل نیست! از دکترساینا حتی عید هم میتونی مشاوره و ویزیت آنلاین بگیری
دقت، صحت و اعتبار مطالب در حوزه پزشکی اهمیت بالایی دارد. سابلیمینال رفع سردرد چراکه بسیاری از افراد جستجوکننده مطالب پزشکی، دانشی در این زمینه ندارند و تصمیمهای مهمی را با مطالعه مقالات میگیرند. تصمیمهایی که میتواند در سلامت شخص، خانواده و جامعه تاثیرگذار باشد. به همین دلیل مجله پزشکی سیوطب با هدف ارائه مقالات و مطالب معتبر در حوزه پزشکی، نگاه ویژهای به تحقیق، تولید و انتشار محتوای قابل استناد دارد.
راهاندازهای حسی (روشنایی و نـور زیـاد، سـر و صدا زیاد و بوهای تند و محرک)